Известие

Collapse
No announcement yet.

Напречни щанги - марки,цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Напречни щанги - марки,цени

Колега ще сменям една от напречните щанги че тампончето и се е разбило.Установих че само тампонче не се намира а трябва цялата щанга.
    Но на всички места където разпитах ми предлагат лично за мен неизвестни марки.
    Сменяли ли сте ?
    От кои марки сте доволни - цена ?
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Аз последно бях сложл Лемфордер, немски...стават, цената ме убий не помня...от порядъка на 30 лв май бяха...но определено е по добрият вариант полиуретан да сложиш...Моите като се износят слагам тях!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Чудно,но аз смених и 6-те щанги + втулките в глвините,и сложих БИРТ....вече 20 000км и задницата е бетон,стегната и няма никакви поражения....рискувах с марката защото за 180лв взех всичко.....
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Аз последно бях сложл Лемфордер, немски...стават, цената ме убий не помня...от порядъка на 30 лв май бяха...но определено е по добрият вариант полиуретан да сложиш...Моите като се износят слагам тях!
        Няма как да е 30 тоя Lemforder(най-евтиното което ми предлагат е 35 ) - впрочем марката е за първично вграждане в много немски автомобили - нямах и на идея че правят и за италянки - ще поразпитам

---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Чудно,но аз смених и 6-те щанги + втулките в глвините,и сложих БИРТ....вече 20 000км и задницата е бетон,стегната и няма никакви поражения....рискувах с марката защото за 180лв взех всичко.....
        От тази марка съм чел доста оплаквания и като цяло ми е краен вариант - макар най-приемливата цена.....

Comment

..към момента нямам забележки и съм доволен....явно задницата като е доста по-лека и понася и по-некачествени елементи....дано да кара все пак...
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колега не помня цената. беше преди около две години...правят за 156-ца!
            Но определено ако ми се наложи предпочитам полиуретан!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Явно само това са отзивите - хващам първото са ушите.
              Lemforder не намерих а нямам и много време вече да търся....

Comment

Колега ако си от София има в един магазин на ул.Симеон до преди 2-3 години продаваха тампони като на оригиналните щанги дори и по добри.Тези тампони са двойно набити с междинна втулка.Такива бяха но с по малък диаметър и на Алфа 164 но определено те не страдаха от разбиване.Повечето от тези щанги които се продават са като с обикновенни тампони без тази междинна втулка и за това се разбиват много бързо.С тези измислени щанги колата е като жива в задницата.Но това зависи и как караш,ако се возиш ще свършат за известно време работа.Аз мойте ги смених преди 5 години и не са мръднали.Цената на един беше около 12-14 лв и се монтира на оригиналната щанга.
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  Колега ако си от София има в един магазин на ул.Симеон до преди 2-3 години продаваха тампони като на оригиналните щанги дори и по добри.Тези тампони са двойно набити с междинна втулка.Такива бяха но с по малък диаметър и на Алфа 164 но определено те не страдаха от разбиване.Повечето от тези щанги които се продават са като с обикновенни тампони без тази междинна втулка и за това се разбиват много бързо.С тези измислени щанги колата е като жива в задницата.Но това зависи и как караш,ако се возиш ще свършат за известно време работа.Аз мойте ги смених преди 5 години и не са мръднали.Цената на един беше около 12-14 лв и се монтира на оригиналната щанга.
                  Дай някакъв контакт на магазина или ако имаш номер на тампона най-добре - защото навсякъде ми казват че тампони само не се предлагат....

Comment

Working...
                  X